Mezinárodní festival nového cirkusu a pouličního divadla
10.–12. června 2016, Ostrava

Jan Levitare Hlavsa

CIRKUS LEVITARE JE ŽIVÝM PROJEKTEM, KTERÝ HLEDÁ SVOU CESTU, JAK SPOJIT DIVADLO S CIRKUSEM A ZA DOPROVODU ŽIVÉ HUDBY PŘEDVÉST SPRÁVNOU SHOW!

Jan Levitare Hlavsa

Živé jádro uskupení Levitáre. Tento skvělý žonglér, výborný bavič a unikátní performer. Umění vyhazovat věci do vzduchu a zase je chytat do rukou, tedy žonglování se věnuje více než 12 let. Jako pouliční performer procestoval několik evropských států, aby zakotvil ve španělsku, kde měl možnost se seznámit se specifickou latinsko-americkou žonglérskou školou. Těmi to nabitými znalostmi se inspiruje doteď. Vystupuje po celé České republice a jeho workshopy prosly už tisíce spokojených zájemců.

Moderní a interaktivní žonglérská show

Jako Moderní žonglér se vám předvede Jan Hlavsa ve své živé žonglérské show. Setkáte se se spoustou humoru, ukázkami mnoha žonglérských disciplín, nebezpečným žonglováním s noži i pochodněmi a balancováním předmětů šokujících velikostí na performerově obličeji. Vystoupení vtáhne diváky do tajů lítajících a balancujících předmětů. Akčnost vystoupení jako z filmu osloví dětské publikum, zatímco humor směřuje spíše k dospělejším a pozornějším posluchačům a divákům.