Mezinárodní festival nového cirkusu a pouličního divadla
10.–12. června 2016, Ostrava

Zapoj se!

Výzva pro pouliční umělce

Vítejte na jednom z nejkrásnějších ostravských bulvárů -  na Hlavní třídě v Ostravě-Porubě. Právě zde otevíráme po dobu konání festivalu CIRKULUM scénu pouličního umění LA RAMBLA, která je po předchozí registaci otevřena všem zájemcům o vlastní prezentaci. Můžete se zapojit, ať jste profesionál či zapálený amatér. Stačí vyplnit on-line registraci na našem webu (vpravo dole).

  • Otevřeno pro hudebníky, žongléry, klauny, mimy, tanečníky, výtvarníky, živé sochy a performery všeho druhu.
  • Vystupovat může každý po předchozí registraci na našem webu.
  • Po registraci a následné domluvě uhradíme Vaše náklady na cestu do Ostravy a ubytování po dobu festivalu.
  • Motivací navíc je pro Vás soutěž o nejlepší živou sochu či nejoriginálnější pouliční vystoupení, o vítězi obou kategorií rozhodnou svým hlasování diváci a návštěvníci festivalu na sociálních sítích. Pro vítěze máme připraveny peněžní odměny.
  • Pozor! V areálu festivalu je možné vystupovat pouze s platnou registrací, na jejímž základě Vám bude na místě konání vydána akreditace! Případné dotazy můžete zasílát na e-mail cirkusjinak@cirkusjinak.cz. Těšíme se na Vás.

 

Výzva pro dobrovolníky

Chceš se zapojit a být s námi u zrodu unikátního projektu? Chceš poznat nové kamarády a získat neocenitelné zkušenosti či vstupenky na placená představení festivalu? Potom neváhej a napiš si na e-mail cirkusjinak@cirkusjinak.cz o bližší informace. Hledáme dobrovolníky na pomoc se stavbou či pořadatellskou službou, hostesky, atd..